zaterdag 26 december 2009

Back to the 19th century

Lang, lang geleden was er eens... Zo beginnen de meeste verhalen die ons iets vertellen over vroeger. Zo ook dit verhaal over de Engelse stad van Charles Dickens. In de mooie binnenstad van Deventer herleeft dit verhaal elk jaar weer opnieuw. Je komt er ruim 900 personages tegen uit onder andere de bekende verhalen Scrooge en Oliver Twist. Elk jaar met kerst stromen er duizenden mensen uit heel het land door de straatjes om alles te bezichtigen. En uiteraard was ik ook van de partij. Als klein kind was ik zelf één van deze personages. Nu mag ik gewoon genieten van de herinneringen die naar boven komen als ik door de straten loop. Om een hele korte indruk te geven van dit jaarlijks event heb ik een aantal foto's gemaakt. En wie weet tot volgend jaar bij het Dickens Festijn in de mooie stad Deventer. (http://www.dickensfestijn.nl/)

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's weer. 'k Geniet er erg van. En je hebt gelijk... kijkend naar de foto's komen er allerlei herinneringen boven.

  Wat was het leuk om zelf mee te doen. Een hele dag in die sfeer. Af en toe vergat je bijna dat je in een andere tijd leefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig. Ik ben er ook 1 maal geweest. Het was echt genieten.
  Ik ga je volgen hoor.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen