maandag 13 juni 2011

Veranderingen...

De laatste weken waren chaotisch. Afgelopen april heb ik het besluit genomen te stoppen met mijn studie. Ik zat hier al langer aan te denken, maar het definitieve besluit durfde ik niet te nemen. Tot het op een gegeven moment genoeg was. Sinds begin mei was het dan ook helemaal definitief, ik was gestopt. Vanaf dat moment begon de drukte pas echt. Wat nu? Eerst werken tot september, maar ja dan weet ik nog niks? Weer verder studeren? Of een jaar werken en lekker geld verdienen? Maar ga ik dan ooit wel weer aan de studie, want dan heb ik eenmaal geproefd hoe het is om geld te verdienen? Vind ik überhaupt nog wel een studie die bij mij past en ik ook echt leuk vind? Want ja ik heb nog maar twee jaar studiefinanciering over…


Moeilijk moeilijk allemaal. Na lang zoeken en zwoegen heb ik dan eindelijk wat belangrijke keuzes gemaakt. Sinds 2 weken heb ik een halfjaar contract waar ik erg blij mee ben. Vastigheid qua financiën, qua indeling van de week, maar ook qua collega’s. Niet telkens een andere werkgever, maar één werkgever waar ik kan groeien in het geen wat ik doe. Maar dat was niet mijn enige belangrijke keuze die ik heb gemaakt. Want aanstaande september mag ik weer aan een opleiding beginnen. En niet zo maar een opleiding. Al jaren heb ik een passie voor fotografie. Vandaar ook dat ik deze blog ben begonnen. Na lang zoeken ben ik bij de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn terecht gekomen. Ik ben bij een open dag langs geweest en gekeken naar de verschillende opleidingen en mogelijkheden. En heb uiteindelijk besloten om mij in te schrijven voor de opleiding MBO-niveau 4 Fotografie. Het was nog even spannend, want ik moest mijzelf bewijzen op de opleiding aan de hand van foto’s. Maar nu twee weken na mijn intake gesprek heb ik te horen gekregen dat ik ben toegelaten en aanstaande september kan beginnen. Heerlijk!


Dat betekend ook dat ik vanaf september fulltime bezig ga met fotografie. Ik moet nieuwe apparatuur aanschaffen, een eigen website maken, voorbereidingen treffen en niet te vergeten werken werken en nog eens werken. Vanaf september heb ik hopelijk een eigen officiële website waar ik al mijn ontwikkelingen op bij ga houden. Tot die tijd heb ik deze blogs uiteraard nog en hou ik jullie op deze manier op de hoogte van alles.


Als afsluiter van deze infoblog nog een foto. Een foto waar ik erg trots op ben en waar ik tijdens mijn intakegesprek veel complimenten over kreeg van een specialist. Dus enjoy en hou mijn blog in de gaten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten